DIENSTEN

Vertaalbureau Jaks

DIENSTEN

U kunt bij mij terecht voor vertalingen van uw website of marketingteksten, maar ook voor vertalingen van diploma’s, getuigschriften en cv’s naar het Duits. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in juridische en culturele vertalingen.

Beëdigde vertalingen

Een beëdigde vertaling is een vertaling die van een handtekening, stempel en een verklaring van de vertaler is voorzien en aan de brontekst is gehecht. Door zijn handtekening verklaart de vertaler dat de vertaling volledig en correct is.

Als beëdigd vertaler kan ik beëdigde vertalingen van officiële documenten voor u maken. Beëdigde vertalingen worden altijd conform de richtlijnen van het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers gemaakt. Uiteraard worden al uw teksten strikt vertrouwelijk behandeld.

Specialisatie juridische vertalingen

De afgelopen tien jaar heb ik veel ervaring opgedaan met het vertalen van zakelijke en juridische correspondentie en allerlei soorten contracten, algemene voorwaarden, statuten, uittreksels uit het handelsregister, vonnissen en testamenten. Hierdoor ben ik uitstekend in staat om uiteenlopende juridische teksten voor u correct naar het Duits te vertalen.

Specialisatie culturele vertalingen

Daarnaast heb ik een grote affiniteit met de culturele sector op grond van mijn eerdere studie culturele antropologie en functie als pedagogisch medewerkster bij diverse musea. Voor culturele instellingen kan ik teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands en van het Nederlands naar het Duits.

Aan mij heb je een ervaren vertaler met een relevante academische achtergrond. Ik vind het belangrijk me zo nodig grondig te verdiepen in een onderwerp, zodat de tekst echt goed tot zijn recht komt in het Duits, net als in het Nederlands.

Vertalingen van websites en marketingteksten

Wilt u uw website of marketingtekst naar het Duits laten vertalen? Ook dan kunt u contact met mij opnemen.

Voor een overtuigende marketingtekst voor uw Duitse klanten is het belangrijk dat u voor een vertaler met de moedertaal Duits kiest die over een zeer grondige kennis van de taal beschikt en daardoor uw boodschap het best kan overbrengen.

NEEM GERUST CONTACT OP

Als u een vraag heeft of u een vrijblijvende offerte wilt aanvragen.

    Telefoon:

    06-41474074

    Adres:

    Adamskamp 14, 6576 EG Ooij